Tarieven

De diëtist wordt vergoed vanuit het basispakket ziektekostenverzekering, alsmede de aanvullende verzekering.

vanaf
97,50

Tarief: Intake + voedingsadvies

In het eerste gesprek (intake) gaan we uitgebreid in op jouw persoonlijke eet- en leefstijl. Zijn er specifieke gezondheidsklachten? Ervaar je wellicht stress? Wat is je hulpvraag en welke doelen wil je behalen? Uiteraard wordt er uitvoerig gekeken wat er dagelijks gegeten wordt en ook het beweegpatroon wordt besproken. In gezamenlijk overleg passen we de voeding- en leefstijladviezen aan naar jouw wensen en mogelijkheden. Op deze manier is het advies goed toe te passen en houd je je eigen regie. Zodoende zijn de veranderingen beter vol te houden. Het voedingsadvies wordt op papier uitgewerkt en per mail of per post nagezonden.

vanaf
32,50

Tarief: Vervolgafspraak

Tijdens de vervolgconsulten wordt het resultaat gemeten en bespreken we de voortgang. Wat houdt je bezig en hoe is het gegaan? Wellicht is het nodig om de adviezen aan te passen. Eveneens wordt er nader ingegaan op de kennis van voeding, beweging en leefstijl. Het is streven is je aan te moedigen en te blijven motiveren jouw doel te bereiken. 

16,25

Tarief: Meetmoment

Naast het vervolgconsult bestaat ook de mogelijkheid om een weegmoment in de plannen. Meten is weten.

vanaf
42,50

Tarief: Walk2Balance

Wandelen zet je in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Wandelen samen met de diëtist, je bent niet alleen en geeft je dat extra zetje om wel de deur uit te gaan. 

Een wandeling in de natuur, waarbij een door jou gekozen onderwerp centraal staat. Je kunt ook kiezen voor mindfull-oefeningen voor inzicht en inspiratie. Een stiltewandeling behoort ook tot de mogelijkheden. Walk2Balance: ontspanning door inspanning. Goed voor lichaam en geest.

op aanvraag

Tarief: Advies aan bedrijven

Wil je als bedrijf aan de slag met gezonde leefstijl? Fitte collega’s zijn niet alleen productiever, maar ook voelen zij meer betrokken bij het bedrijf. Zij hebben meer plezier in hun werk, ervaren minder stress en daardoor minder ziekteverzuim. 

Puur Balance biedt hierin een goede ondersteuning. Dit kan aangeboden worden in de vorm van workshops, inspirerende lezingen, specifieke leefstijlprogramma’s afgestemd op jullie bedrijf en/of individuele begeleiding. 

Eveneens is het mogelijk een jaarlijkse health-check met voedingsadvies op maat te organiseren. 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor het bespreken van de mogelijkheden. 

op aanvraag

Tarief: Advies aan scholen

Wil je als school aan de slag met gezonde leefstijl? Energieke kinderen zitten lekker in hun vel en hebben een betere concentratie. Eveneens blijkt uit onderzoek dat op gezonde scholen het pestgedrag significant minder is. Een gezonde leefstijl bij kinderen betekent ook minder jeugdobesitas.

Puur Balance biedt hierin een goede ondersteuning. Dit kan aangeboden worden in de vorm van gastlessen, voedingsvoorlichting met betrekking tot de lunch en tussendoortjes in de klas, voorlichtingsavonden voor ouders en/of individuele begeleiding. 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor het bespreken van de mogelijkheden. 

(De tarieven gehanteerd door de ziektekostenverzekering kunnen afwijken van bovenstaande bedragen.)