T. 06 33 79 90 82

Begeleiding.

 

DSC_0609Ieder mens is uniek. Dit maakt dat ieder individu eigen, specifieke behoeften heeft. De verschillende soorten begeleiding van PuurBalance zijn hierop afgestemd. U kunt zelf de begeleidingsvorm kiezen die het beste bij u past. Zo kunt u kiezen uit individuele begeleiding, face-to-face begeleiding, wandelende begeleiding of begeleiding in groepsverband. Begeleiding op maat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Welke vorm u ook kiest, u wordt altijd professioneel, enthousiast en gemotiveerd begeleid.

 

 

DSC_0688

Voeding- en leefstijlbegeleiding

Gezond en lekker eten is één van de speerpunten van PuurBalance. Omdat het nogal eens moeilijk blijkt te zijn om dit op een verantwoorde, maar vooral ook plezierige manier te doen, begeleiden wij u hierin.  Hierbij wordt vooral gelet op wat u leuk vindt en wat uw mogelijkheden zijn. Uw eetpatroon wordt uitvoerig doorgenomen en (zonodig) aangepast. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met uw persoonlijke situatie en beweegpatroon; u staat immers centraal binnen de begeleiding.

 

 

 

shutterstock_133339523
Walk2balance (individuele begeleiding)

Wandelen is alles in één: bewegen in de natuur, ontspannen van lichaam en geest en ruimte creëren voor inzicht en inspiratie. Eveneens bevordert wandelen de vetverbranding. Wandelend in de natuur terwijl de pondjes er vanaf vliegen bereikt u veel meer dan gedacht:. één plus één is drie!

 

 

 

 

 

DSC_0616

Struinen door de duinen (groepsverband)

Twee keer in de week organiseert PuurBalance in groepsverband (4-8 personen) een wandeling
aan de Scheveningse kust. Struinen door de duinen en lekker uitwaaien aan het strand is niet alleen
goed voor de zuurstoftoevoer, maar verlicht ook het hoofd. Tijdens de wandeling is er voor iedereen de mogelijkheid een persoonlijk onderwerp op het gebied van voeding- en leefstijl te bespreken.

 

 

 

Bos 2Groepsbegeleiding (4 – 8 personen)

Wilt u gezamenlijk aan de slag, bijvoorbeeld met uw familie, vriend(inn)en, buren, collega’s of andere gelijkgestemden? PuurBalance biedt de mogelijkheid om in groepsverband aan uw eet- en leefstijl te werken.  Dit kan gedaan worden in ons tuinpaviljoen, maar is  eveneens mogelijk op locatie (bijvoorbeeld bij u thuis of op het werk). Het groepsconsult is een interactieve cursus van 8 bijeenkomsten, waarin o.a. goede voeding, beweging, afvallen, gezond gewicht, valkuilen, bewustwording, etiketten lezen, feestdagen, het aanpassen van recepten en bereiken van een stabiel gewicht aan de orde komen. Indien gewenst kan de cursus afgesloten worden met een kookworkshop.

 

 

Advies en begeleiding op maatlicht

Bent u op zoek naar een specifiek soort begeleiding afgestemd op uw struikelpunten en/of wensen? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Kookworkshop

Gezond en lekker eten is niet alleen van levensbelang, het kan mensen ook verbinden. Samen met uw vrienden, familie of collega’s gaat u in de keuken aan de slag met verschillende recepten, om verschillende gerechten te bereiden; van eenvoudige basisrecepten tot culinaire hoogstandjes. Als het eten klaar is, schuift u samen aan tafel  om te genieten van een overheerlijk, gezond, zelfgemaakt diner. Puur genieten!